/

Hoe creëer je sfeer in huis met Brix?

13 juli, 2018

Wanneer je jouw huis voor het eerst inricht of restyled is het belangrijk om op een aantal dingen te letten. Je wilt je immers goed voelen in je eigen huis en daar is sfeer heel belangrijk bij! Maar welke bank koop je dan? Voor welke verlichting ga je? Welke tafels matchen bij de rest van mijn woonkamer? In plaats van één set meubelen te kopen bij een interieurwinkel, is het vaak veel leuker om te gaan voor losse meubelen die zich dan samenvoegen tot een geheel. Zo ontstaat een uniek interieur dat helemaal naar jouw smaak is! Dat kan bijvoorbeeld met de meubelen van Brix! In deze blog nemen wij jou mee naar een aantal woonkamers met Brix meubelen in combinatie met andere meubelen. Zo willen wij laten zien hoe sfeervol het kan zijn om verschillende meubelen samen te matchen! Naast de meubelen zijn woonaccessoires natuurlijk ook belangrijk voor een sfeervol geheel. Check it out!

Wat een sfeervol huisje hierboven! De bijzettafeltjes Bruno en Suzan zijn compleet anders maar passen toch zo goed bij elkaar. De leuke tafetjes zijn op zichzelf al heel interessant. Met wat leuke cactussen of vetplanten zorg je voor een lekker botanisch gevoel. Ook planten in je interieur zijn dit jaar weer een grote hit. Niet alleen zuiveren planten (vaak) de lucht, ze zorgen ook voor enorm veel sfeer in huis. Of het nou snijbloemen zijn of grote planten, we love it!

 

Een super cute voorbeeld hierboven met een aantal snijbloemen en de Duncan tafeltjes. Het geeft de hele woonkamer een andere twist!

Planten doen het ´m echt, maar je kunt het nog gezelliger maken met nog meer woonaccessoires zoals geurkaarsjes, kaarshouders, glazen doosjes en niet te vergeten sierkussens en dekentjes!

Weer een andere woonkamer met onze mooie Eva tafeltjes en wederom weer wat leuke snijbloemen op de voorgrond. Wie heeft de mooie open kast al gespot? Ook een Brix meubel! Hij heet Flow en is gemaakt van mangohout en staal.

Om het nog een stuk sfeervoller te maken willen wij jullie nog voorstellen aan het prachtstuk Larry. Hang een leuk dekentje of vachtje over de ladder om Larry echt tot uitdrukking te laten komen!

Wij hopen dat wij jullie hebben kunnen inspireren met enkele stukken uit onze collectie! Kies je favoriet en mix & match ‘m met andere meubels die je hebt of gaat kopen. Wie weet zien we binnenkort wel een Brix item op jullie Instagram pagina voorbij komen? Dat zouden wij echt tof vinden!

Ga terug