Our Story

We are


Brix is geboren uit een diepgewortelde passie om de wereld te verkennen met niets anders dan een rugzak op je rug, om nieuwe mensen te ontmoeten en verhalen te delen. De liefde voor natuurlijke materialen en het verlangen naar een vrijgevochten levensstijl hebben ondernemende meubelmakers doen ontstaan, gedreven door een missie. Het doel van Brix is om alle ervaringen en ontmoetingen te vertalen naar meubelstukken die symbool staan voor een moeiteloos bestaan en die jouw huis vullen met een gevoel van vrijheid. Dat is de opdracht die Brix zichzelf heeft opgelegd.

Our Mission


Iedereen moet kunnen zien, voelen en begrijpen dat Brix bedoeld is om van te genieten, om jouw huis te geven wat het nodig heeft zodat jij je lekker voelt, op een ongecompliceerde en ongedwongen manier. 


Create a Brix' Community where it is casual Friday everyday

Follow your heart and be true to yourself 

Our Belief


Ontdekken, met een open vizier om je heen kijken, kansen zien in avonturen, het zijn kernwaarden die Brix onbewust en bewust toepast. Brix gelooft sterk in je hart volgen en trouw zijn aan jezelf. Vanuit deze kernwaarden wil Brix een way of life presenteren met haar collectie.


Sustainability


Brix respecteert de wereld waarin we leven en gaat op een vanzelfsprekende, duurzame manier om met materialen en het productieproces, omdat het in haar aard ligt om onze leefomgeving te behouden en te beschermen. Brix is eerlijk en transparant tegen haar medewerkers en neemt verantwoordelijkheid voor een goede werkomgeving.